ΚΗΦΙΣΙΑ

Κοντά σε Καλαμπόκη η Κηφισιά

Κοντά σε Καλαμπόκη η Κηφισιά
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Καλαμπόκη, την ώρα που όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στο Ζηρίνειο βρίσκεται ο Νίκος Μπάρλος.

Δέκα ημέρες πριν την πρώτη συνάντηση της ομάδας (20 ή 21 Αυγούστου, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη), η Κηφισιά επισπεύδει τις διαδικασίες της μεταγραφικής της ενίσχυσης. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αναζητά στην αγορά έναν γκαρντ, έναν πάουερ φόργουορντ κι έναν σέντερ, προκειμένου να ολοκληρώσει -στον μεγαλύτερο βαθμό- την επάνδρωση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το βασικό "5" των "κόκκινων" μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη, αλλά αυτό δεν ισχύει για τις άλλες δύο θέσεις που χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Κι αυτό γιατί ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη και την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Μπάρλου.

Ο πρώτος αποχώρησε από το Ρέθυμνο και παρά το έντονο ενδιαφέρον της Δόξας Λευκάδας , παραμένει ελεύθερος στην αγορά. Η εμπειρία του είναι κάτι που θα χρειαστεί η Κηφισιά στο νέο πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που το υπόλοιπο ρόστερ αποτελείται -ως επί το πλείστον- από νεαρά παιδιά. Το αυτό ισχύει για τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος έχει... διετή προϋπηρεσία στην ομάδα.

Αν και εφόσον οι συζητήσεις με τους δύο παίκτες έχουν ευτυχή κατάληξη (κάτι που θα γνωρίζουμε άμεσα), τότε το μοναδικό κενό στο ρόστερ θα αφορά τη θέση "5", εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Γιώργος Διαμαντάκος.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ