ΚΗΦΙΣΙΑ

"Κηφισιώτης" ο Σπυριδωνίδης

"Κηφισιώτης" ο Σπυριδωνίδης
INTIME SPORTS

Μετά από δύο χρόνια στον ΚΑΟΔ, ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, στην Εθνική Εφήβων.

Ακόμη έναν παίκτη που γνωρίζει καλά από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας φρόντισε να κάνει δικό του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Κι αυτό γιατί η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα (σ.σ.: στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό) μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΚΑΟΔ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη. Ο Σπυριδωνίδης γεννήθηκε στις 10/10/1995, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Α.Ε Νικαίας και το 2011 έλαβε μεταγραφή για τον Ηλυσιακό στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Από το 2013-2015 αγωνίστηκε στη Basket League με τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Ο Σπυριδωνίδης ήταν βασικό μέλος στις μικρές Εθνικές Ομάδες. Το καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας, το 2014 έπαιξε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στην Κρήτη και φέτος ( 2015) αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ