ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: "Ως εδώ και μη παρέκει!"

Κηφισιά: "Ως εδώ και μη παρέκει!"

Η απόφαση των Φούφη, Σώμου, Καλδίρη να ακυρώσουν το καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή στον αγώνα με το Λαύριο εξόργισε τη διοίκηση της Κηφισιάς που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση!

Την ένσταση που κατατέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο , ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων τοποθετήθηκε επίσημα για τη διαιτησία της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- πως "γίναμε θεατές στο θέατρο ενός παραλόγου" και πως "ως εδώ και μη παρέκει".

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με το Λαύριο ο Δημήτρης Μαυροειδής σκοράρει μετά από επιθετικό ριμπάουντ σε μια οριακή φάση. Όπως προκύπτει από την εικόνα, αλλά και τον ήχο του βίντεο (σ.σ η κόρνα ακούγεται μετά την προσπάθεια του έμπειρου σέντερ), το σουτ είναι εντός χρόνου και θα έπρεπε να μετρήσει από τον διαιτητή Φούφη. Εξάλλου το κριτήριο για την απόφαση του διαιτητή σ' αυτές τις περιπτώσεις (που δεν υπάρχει instant replay) είναι η κόρνα της γραμματείας.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

"Το Σάββατο γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου όπου τρεις κύριοι με γκρίζες στολές καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΚΗΦΙΣΙΑ - ΛΑΥΡΙΟ. Πάγια αρχή της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια όσα συνέβησαν στον εν λόγω αγώνα.

Δεν είναι μόνο το εγκυρότατο καλάθι του Μαυροειδή που ακύρωσαν σαν εκπρόθεσμο (και για το οποίο ήδη κατατέθηκε ένσταση), αλλά τουλάχιστον είκοσι φάσεις όπου σφυρίζουν ανάποδα. Τέτοιες μεθοδεύσεις ακυρώνουν τις προσπάθειες τόσο των αθλητών μας όσο και της διοίκησης, η οποία εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας να δημιουργήσει ένα υγιές και αξιόμαχο σύνολο και φιλάθλους με υγιή νοοτροπία.

Γι' αυτό το λόγο διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα «ως εδώ και μη παρέκει». Θα ακολουθήσει λεπτομερές βίντεο με όλες τις φάσεις που καθόρισαν τον αγώνα. Προς το παρόν θα επαναλάβουμε κάτι που ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο: ΝΤΡΟΠΗ.

Ως προς τον πρώτο διαιτητή, ο οποίος έχει ενσυνείδητα γράψει αναλήθειες για τον πρόεδρο της ΚΑΕ στο φύλλο αγώνα, τον καλούμε άμεσα να ανακαλέσει τις υποτιθέμενες ύβρεις του, αλλιώς θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε να πούμε ότι έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ έχει την πιο φιλική έδρα της κατηγορίας και δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν, γι” αυτό άλλωστε και ο κάθε διαιτητής αισθάνεται ελεύθερος να σφυρίζει όπως ακριβώς θέλει".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ