ΚΗΦΙΣΙΑ

Κασελάκης, ο πέμπτος στην Κηφισιά

Κασελάκης, ο πέμπτος στην Κηφισιά
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της Κηφισιάς για το φετινό καλοκαίρι. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι η τέταρτη στην καριέρα του στην Basket League.

Υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λεωνίδας Κασελάκης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Κηφισιάς. Ο 25χρονος φόργουορντ αποχώρησε από την ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο Κασελάκης γεννήθηκε στις 1/06/90 στο Χολαργό Αττικής, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στη θέση του forward.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Αμαρουσίου το 2004. Μετά από τρία χρόνια, το 2007, έλαβε μεταγραφή στον Ηλυσιακό, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2014 όταν ξαναγύρισε στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ για μια σεζόν(2014-15).Την περσινή σεζόν σημείωσε 3,67 πόντους, 3,19 ριμπάουντ και 1,05 ασίστ μέσο όρο σε 21 αγώνες.

Ο Κασελάκης ήταν βασικό μέλος στις μικρές Εθνικές Ομάδες. Αγωνίστηκε το 2006 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων στα Σκόπια και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων την ίδια χρονιά στο Αντουχάρ. Το 2008 συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στον Πύργο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Όκλαντ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Το 2009 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Ρόδο. Το 2010 πρόσθεσε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο στη συλλογή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Ζαντάρ και στην Κρικβένιτσα. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας στο 3 on 3".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ