ΚΗΦΙΣΙΑ

Κασελάκης: "Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη"

Κασελάκης: "Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης παραδέχτηκε ότι ο Άρης είναι το φαβορί στην προημιτελική σειρά με την Κηφισιά ενώ εξήγησε ότι η ομάδα των βορείων προαστίων θα προσπαθήσει να χτυπήσει τις αδυναμίες των "κίτρινων".

Η Κηφισιά δοκιμάζεται αύριο (16/4, 18:00) στο "Nick Galis Hall" απέναντι στον Άρη, στο Game 1 της προημιτελικής σειράς με τους "κίτρινους" και ο Λεωνίδας Κασελάκης επισήμανε ότι η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Το blog του 26χρονου φόργουορντ στο esake.gr

Καθοριστικό ρόλο η συγκέντρωση

"Γεια σας! Αρχίζουν τα πλέι οφ... Είναι η διαδικασία για την οποία παλεύεις όλη τη χρονιά γιατί είναι τα ωραιότερα παιχνίδια. Εμείς αντιμετωπίζουμε τον Άρη μια ομάδα που την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα για την κανονική περίοδο αλλά στην έδρα μας.

Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και κακά τα ψέματα είναι το φαβορί της σειράς. Είναι μια ποιοτική ομάδα με ρόλους που έχουν όμως και αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Mας ξέρουν και τους ξέρουμε γι αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση για 40 λεπτά αν θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ