ΚΗΦΙΣΙΑ

Κασελάκης: "Επιλέγουμε να σεβαστούμε την ομάδα μας"

Κασελάκης: "Επιλέγουμε να σεβαστούμε την ομάδα μας"

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21/3) και ο Λεωνίδας Κασελάκης εξήγησε ότι ομάδα των βορείων προαστίων πρέπει να ακολουθήσει πιστά το πλάνο της σε άμυνα και επίθεση κόντρα στους Πειραιώτες.

Η Κηφισιά φιγουράρει στην ένατη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με 32 βαθμούς και ρεκόρ 10-12 ενώ αύριο (21/3, 18:30) δοκιμάζεται στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες και στάθηκε στους δυο τρόπους προσέγγισης του αγώνα.

"Τη Δευτέρα έχουμε να δώσουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Σαφώς το έργο μας γίνεται δυσκολότερο από τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι υποψιασμένοι απέναντι μας λόγω και της δυσκολίας που αντιμετώπισαν στον πρώτο γύρο στο Ζηρίνειο.

Όταν αντιμετωπίζεις έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο με πλούσιο και βαθύ ρόστερ υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης στον αγώνα. O ένας να αρκεστείς στη διαφορά δυναμικότητας και μπάτζετ των δύο ομάδων και τελικά να χάσεις πριν μπεις στο γήπεδο και ο άλλος να σεβαστείς πρώτα την δική σου ομάδα και να αναγκάσεις τον αντίπαλο να σκεφτεί πως θα αντιμετωπίσει εκείνος εσένα. Προφανώς, στην ομάδα μας θα επιλέξουμε τον δεύτερο τρόπο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στηρίζεται στη σκληρή και δυνατή άμυνα σε όλο το γήπεδο και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι κάτι που μπορεί να το υποστηρίξει λόγω του βάθους που έχει στο ρόστερ. Στην επίθεση στηρίζεται σε δύο άξονες: Σπανούλης και Πριντεζης. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο σε άμυνα και επίθεση, να γυρίσουμε τη μπάλα ώστε να βρούμε καθαρές επιλογές και να είμαστε συγκεντρωμένοι για την υψηλή ένταση που θα έχει το ματς για 40 λεπτά".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ