ΚΗΦΙΣΙΑ

Κασελάκης: "Εγγύηση το προπονητικό τιμ"

Κασελάκης: "Εγγύηση το προπονητικό τιμ"
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Τι είπε για τους λόγους που επέλεξε τους "κόκκινους" και ποιους στόχους έθεσε για το νέο πρωτάθλημα.

Έτοιμος να βοηθήσει την Κηφισιά στο νέο πρωτάθλημα της Basket League δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 25χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην παρουσία του τεχνικού τιμ των "κόκκινων", αλλά και στους στόχους που βάζει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Γιατί επέλεξες την Κηφισιά;

" Οι βασικοί λόγοι που επέλεξα την Κηφισιά για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου είναι δύο. Πρώτον, η παρουσία του προπονητικού τιμ που αποτελεί εγγύηση για την αγωνιστική πορεία της ομάδας και την προσωπική μου αγωνιστική εξέλιξη και δεύτερον η σοβαρότητα και η φερεγγυότητα που αποπνέει η διοίκηση".

- Ποιος είναι ο στόχος σου για φέτος;

" Ο στόχος μου για φέτος είναι μετά τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος να νιώθω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της".

- Πες μας για την εμπειρία σου στο 3on3.

" Το 3on3 είναι άλλο άθλημα σε σχέση με το 5on5. Είναι πολύ σημαντικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε διεθνείς διοργανώσεις και ταυτόχρονα να θυμάσαι πως πρωτοξεκίνησες το μπάσκετ, όπως οι περισσότεροι, μέσα από τα μονά. Πάντως παρόλα αυτά προτιμώ το 5οn5".

- Μια πρόβλεψη για το πρωτάθλημα φέτος.

" Θα είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Ξεχωρίζουν οι ομάδες της πρώτης 5αδας αλλά θεωρώ πως οποιοσδήποτε θα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε οπουδήποτε. Ας ελπίσουμε να γίνουν παιχνίδια με θέαμα που να απογειώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου".

- Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

" Μου αρέσει να βλέπω ταινίες, να παρακολουθώ αθλητικά και να πηγαίνω για καλό φαγητό. Γενικότερα, μου αρέσει να γεμίζω τον ελεύθερό μου χρόνο χωρίς πρόγραμμα και αναλόγως τη διάθεση της στιγμής".

- Τι θες να πεις στους φιλάθλους της Κηφισιάς;

" Στόχος είναι η σχέση με τους φιλάθλους να είναι αμφίδρομη. Εμείς θα δίνουμε το 100% για να αποδώσουμε όμορφο μπάσκετ και να τους έχουμε ευχαριστημένους και από την πλευρά μας περιμένουμε τη στήριξη τους ώστε να γίνει το Ζηρίνειο μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο".

- Τι άνθρωπος είσαι;

" Αυτό καλύτερα να το απαντήσουν οι δικοί μου άνθρωποι. Θα είναι πιο αντικειμενικό έτσι".

- Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία, φαγητό;

" Από ταινίες "Κώδικας Da Vinci", "Illuminati" κ.α.. Από φαγητό προτιμώ τη μεξικάνικη κουζίνα".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ