ΚΗΦΙΣΙΑ

Κασελάκης: "Αφήσαμε πίσω τον αποκλεισμό"

Κασελάκης: "Αφήσαμε πίσω τον αποκλεισμό"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τις δυο νίκες της Κηφισιάς στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι εξήγησε ότι η ομάδα των βορείων προαστίων ξεπέρασε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον Φάρο.

Η Κηφισιά έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο "Παλατάκι" κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ κι έτσι συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων.

Η συνέντευξη του 25χρονου φόργουορντ στο psak.gr

Λεωνίδα, για πολλούς η νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη αποτελεί έκπληξη. Τι αλλάξατε μετά τον αποκλεισμό από το Φάρο στο Kύπελλο και βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο;

"Αφήσαμε πίσω τον αποκλεισμό μας από το Φάρο, ήταν μία κακή στιγμή για μας και το παιχνίδι είχε κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Φάρος είναι ομάδα επιπέδου Α1 και έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Μετά επικεντρωθήκαμε στο πρωτάθλημα και στο πρώτο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο αλλά μέτρησε η νίκη στο τέλος. Με τον ΠΑΟΚ η εικόνα μας ήταν καλύτερη και παρά το γεγονός ότι ήταν το φαβορί για τη νίκη, εμείς πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εφετινή μας εμφάνιση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη".

Που υπερτερήσατε στο παιχνίδι έναντι του ΠΑΟΚ και πήρατε τη νίκη; Θεωρείς ότι ήταν καταλυτική η απόδοσή σας στη δεύτερη περίοδο;

"Στη δεύτερη περίοδο, μας βοήθησαν πολύ τα τρίποντα, κυρίως του Στίγκερς. Γενικότερα όμως, η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταπληκτική και όλα τα παιδιά συνεισφέρανε. Ήταν πολύ καθοριστικό το τρίποντο του Γκίκα στα τελευταία δευτερόλεπτα".

Τώρα έχετε ένα εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Αποδέχεστε τον τίτλο του φαβορί;

"Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί, αυτό που ξέρω, είναι ότι για να έχει νόημα η νίκη επί του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο. Ήδη έχουμε σταματήσει να πανηγυρίζουμε και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Λαύριο. Θα δούμε σε βίντεο τις αδυναμίες τους, θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ