ΚΗΦΙΣΙΑ

Η πρώτη μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς

Η πρώτη μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς

Η Νέα Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι, η οποία όμως δεν αφορά το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε ποια είναι η Στεφανία Μπρούγος και ποια η σχέση της με την πορτοκαλί μπάλα.

Η πρώτη μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς είναι γεγονός, αφού συνοδεύτηκε από επίσημη ανακοίνωση. Μόνο που η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν αναλώθηκε στην απόκτηση κάποιου παίκτη, αλλά της νέας εκπροσώπου Τύπου. Το όνομα αυτής: Στεφανία Μπρούγος.

Κι επειδή το επώνυμό της πιθανόν να λέει πολλά στους "παλιούς", θα αναφέρουμε (και ταυτόχρονα θα μάθουμε στους νέους) πως πρόκειται για την κόρη του Τζον Μπρούγος, ο οποίος στη δεκαετία του '90 φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, της Δάφνης και του Ηρακλή. Η 23χρονη δημοσιογράφος είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η ανακοίνωση της... μεταγραφής:

" Η ΚΑΕ Κηφισιά Δημουλάς ανακοινώνει την… "απόκτηση" της Στεφανίας Μπρούγκος για τη νέα σεζόν (2015-'16). Η δημοσιογράφος - small forward, από σήμερα είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Ηλία Παπαθεοδώρου. Όχι, το πρωτάθλημα δεν έγινε μικτό, μην ανησυχείτε! Από την άλλη, ψέματα δεν γράφουμε. Η Στεφανία δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας, ωστόσο θα είναι μαζί μας, αναλαμβάνοντας ένα διαφορετικό πόστο.

"Θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Κηφισιάς και να αγωνιστώ τη φετινή σεζόν", δηλώνει η ίδια, όμως εμείς την "κλείσαμε" στο Γραφείο Τύπου. Η Στεφανία είναι δημοσιογράφος και κόρη του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Τζον Μπρούγκος . Από σήμερα αναλαμβάνει το Γραφείου Τύπου της ομάδας μας.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν στο team και της ευχόμαστε να έχει μια καλή "αγωνιστική" σεζόν".

Η πρώτη μεταγραφή της Νέας Κηφισιάς
TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ