ΚΗΦΙΣΙΑ

Η media day της Κηφισιάς

Η media day της Κηφισιάς

Η Κηφισιά παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν. Παπαθεοδώρου: "Κάνουμε μία νέα προσπάθεια με νέα παιδιά σε ηλικία". Ντιγριντάκης: "Στόχος μας είναι η καθιέρωση στο πρωτάθλημα της Α1".

Την media day της πραγματοποίησε η ΚΑΕ Κηφισιά σήμερα το μεσημέρι (9/10) ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για ερωτήσεις ενώ παράλληλα διεξήχθη και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι ανυπομονεί για την έναρξη του πρωταθλήματος επισημαίνοντας ότι τα σχέδια του για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας δεν περιορίζονται στη φετινή σεζόν: "Περιμένουμε το καινούριο πρωτάθλημα με ανυπομονησία. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με τη βάση της ομάδας μας να αποτελείται από νέα παιδιά. Θα έχουμε παίκτες στη δωδεκάδα ηλικίας 19-20 ετών και θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό Ελλήνων παικτών που θα στηρίξουν την ομάδα και τα επόμενα χρόνια στην Α1".

Εν συνεχεία, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Ντιγριντάκης αναφέρθηκε στους στόχους της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν τονίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας: " Στόχος μας είναι η καθιέρωση στο πρωτάθλημα της Α1. Αποτελεί άθλο σήμερα η δημιουργία ομάδας ανταγωνιστικής μέσα στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που διάγει η χώρα. Η συνταγή φέτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημιουργία μιας νεανικής αλλά ταυτόχρονα δυναμικής ομάδας. Σημαντικός αρωγός στη φετινή μας προσπάθεια είναι ο Δήμος Κηφισιάς και τον ευχαριστούμε πολύ. Το μέλλον θα δείξει".

Καλή αγωνιστική σεζόν ευχήθηκε στην ομάδα ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης ο οποίος παραβρέθηκε στη Media Day. Ο κ. Κουρέπης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Με την ευκαιρία της παρουσίασης της ομάδας ως Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες για την Κηφισιά. Η ΚΑΕ Κηφισιά έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου αφού κάθε επιτυχία της αντανακλά σε όλη την πόλη. Εύχομαι καλή αρχή μεθαύριο (11/10) με τον Αρκαδικό και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για τους αθλητές και μακριά από τραυματισμούς".

Η media Day διεξήχθη σε συνεργασία με το Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ