ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά συζητά όλα τα ενδεχόμενα

Η Κηφισιά συζητά όλα τα ενδεχόμενα

Η διοίκηση της Κηφισιάς "έκλεισε" τη φετινή αγωνιστική περίοδο με μια πρόσκληση σε δείπνο, όλων των μελών της ομάδας. Οι ιθύνοντες εκφράζουν την αγανάκτηση τους, για την αντιμετώπιση του Δήμου.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2014-15 με τρόπο που δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός, βάσει των επενδύσεων που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι και των προσδοκιών που είχαν προκύψει από το πλήρες του ρόστερ.

Ό,τι έγινε, ωστόσο έγινε, με τους διοικούντες να καλούν όλα τα μέλη της ομάδας σε δείπνο, σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας. Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Βαγενάς, οι αντιπρόεδροι Χάρης Ντιγριντάκης και Παναγιώτης Δημουλάς και τα μέλη του ΔΣ, οι οποίοι δεξιώθηκαν όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν φέτος για την Κηφισιά.

Η Κηφισιά συζητά όλα τα ενδεχόμενα
Η Κηφισιά συζητά όλα τα ενδεχόμενα

Μιλώντας προς τους παίκτες, ο κ. Βαγενάς είπε πως "θ έλω να σας ευχαριστήσω όλους! Για μένα ήταν μια καλή χρονιά με κακές στιγμές. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά ψηλώσαμε απότομα για αυτό και θεωρώ ότι η χρονιά δεν ήταν αποτυχημένη . Ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις . Κάποιους θα σας δω και του χρόνου και τους άλλους θα τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους και θα τους θυμάμαι πάντα" και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

"Πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο"

Σε ό,τι αφορά τη... μετακόμιση του συλλόγου σε άλλη περιοχή, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις (περισσότερες από μία), αλλά όχι απόφαση. Επίσης, έχει ξεκινήσει η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το τι θα κάνει ο Δήμος, με τον εκ των αντιπροέδρων της ΚΑΕ, κ. Ντιγριντάκη να τονίζει πως " η αδιαφορία του είναι πλήρης, ενώ πριμοδοτεί άλλα αθλήματα, όπως κάθε χρόνο". Να θυμίσουμε εδώ ότι πολλάκις έχει γίνει αναφορά στο θέμα του γηπέδου, που χρειάζεται εργασίες " με τα κονδύλια να έχουν εγκριθεί", όπως είχε δηλώσει ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΑΕ, σε συνέντευξη του στο Sport24.gr . Είχε πει μάλιστα, πως " ακρογωνιαίος λίθος για να στηρίξεις το οικοδόμημα του μέλλοντος είναι να 'χεις ένα γήπεδο".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ