ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά κατέθεσε ένσταση

Η Κηφισιά κατέθεσε ένσταση
INTIME SPORTS

Διαμαρτυρόμενη για το καλάθι του Μαυροειδή που δεν μέτρησε, η Κηφισιά κατέθεσε ένσταση, έχοντας έντονα παράπονα για την συγκεκριμένη απόφαση. Η αλήθεια είναι πως το καλάθι δείχνει οριακά εκπρόθεσμο (video).

Με το σκορ στο 79-78 υπέρ της Κηφισιάς, στα 24'' πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μαυροειδής σκόραρε στην εκπνοή της επίθεσης (για το 81-78), αλλά οι διαιτητές αποφάσισαν να ακυρώσουν το καλάθι.

Η συγκεκριμένη απόφαση εξόργισε του παίκτες και κυρίως το προπονητικό τιμ της Κηφισιάς, οι οποίοι είχαν έντονα παράπονα, και ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης κατέθεσαν ένσταση για λανθασμένη απόφαση του διαιτητή στη φάση με το καλάθι του Μαυροειδή, θεωρώντας πως η απόφαση των ρέφερι επηρέασε το αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα, ειδικά σε αυτό που τραβούν οι ομάδες για προπονητική χρήση (σ.σ όχι το τηλεοπτικό δηλαδή), φαίνεται ότι το σουτ του Μαυροειδή είναι οριακά εντός χρόνου. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον ήχο της κόρνας, που ακολουθεί την προσπάθεια του Μαυροειδή. Για την ιστορία αν το καλάθι του Μαυροειδή είχε μετρήσει τότε η Κηφισιά θα είχε προηγηθεί με 3 πόντους και το παιχνίδι θα είχε εντελώς διαφορετική έκβαση, από την εξέλιξη που είδαμε και το καλάθι του Νίξον.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Κηφισιάς περιμένουν την εξέλιξη της ένστασης που έχουν καταθέσει.

Μαυροειδής: "Νομίζω πως το καλάθι μετρούσε"

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε τα εξής: "Νομίζω πως το καλάθι μετρούσε. Άκουσα την κόρνα ενώ είχα αφήσει την μπάλα. Είναι κρίμα να ακυρωθεί, αν όντως μετράει, γιατί σημαίνει πως αξίζουμε τη νίκη".

Δείτε την επίμαχη φάση σε βίντεο:

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ