ΚΗΦΙΣΙΑ

H εμπειρία Παπαθεοδώρου με Ομπράντοβιτς

H εμπειρία Παπαθεοδώρου με Ομπράντοβιτς

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γεμάτος εμπειρίες και περήφανος γι αυτά που είδε γύρισε από την Κωνσταντινούπολη ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην τουρκική πρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο δουλειάς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη Φενέρμπαχτσε .

Κατά την επιστροφή του στη χώρα μας, δήλωσε: " Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία, το να παρακολουθείς τον τρόπο που προετοιμάζει την ομάδα του ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη. Ανεκτίμητες εικόνες προπόνησης κ διαχείρισης μιας κορυφαίας ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ομπράντοβιτς, για την υποδοχή κ την φιλοξενία, καθώς κ όλο το προπονητικό stuff για την υποστήριξη σε όλο το διάστημα της παρουσίας μου εκεί. Ένιωσα περήφανος βλέποντας την αποδοχή κ την εκτίμηση που έχουν όλοι στην Τουρκία στο πρόσωπο του Νίκου Ζήση, ο οποίος πραγματικά βλέποντας τον καθημερινά στην προπόνηση, καταλαβαίνεις το πόσο μεγάλος αθλητής είναι".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ