ΚΗΦΙΣΙΑ

Γλυνιαδάκης ο αντι-Μαυροειδής στην Κηφισιά

Γλυνιαδάκης ο αντι-Μαυροειδής στην Κηφισιά

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Μαυροειδή στη φροντ λάιν της Κηφισιάς, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ η Κηφισιά μέχρις ότου βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΚ . Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήξερε τι έψαχνε κι από τη στιγμή που υπήρχε διαθέσιμος ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία -μα πάνω απ όλα γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας- εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στη θέση "5". Ο 34χρονος σέντερ δεν... στέριωσε στην Ελβετία, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος (σ.σ.: είχε 11.3 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Γενεύη). Η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην Κηφισιά ήταν μεγάλη, κι έτσι πήρε την απόφαση του επαναπατρισμού μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της εν Ελλάδι καριέρας του, πριν αποχωρήσει για το εξωτερικό.

Παρεμπιπτόντως, ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν ο παίκτης που κάλυψε το δικό του κενό στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ αφού αφίχθη στο ΣΕΦ το καλοκαίρι του 2012 -όταν ο "Γλύνια" αποχώρησε από τους Πειραιώτες.

Οι επαφές της Κηφισιάς με την πλευρά του Ανδρέα Γλυνιαδάκη βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με τη συμμετοχή του άλλοτε διεθνή σέντερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (14/11, 17:00) να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται άλλωστε η επισημοποίηση του "γάμου" να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ