ΚΗΦΙΣΙΑ

Γκίκας: "Θα βελτιωθούμε με τον καιρό"

Γκίκας: "Θα βελτιωθούμε με τον καιρό"

Ο γκαρντ της Κηφισιάς Νίκος Γκίκας μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Άκη Δημακό για τη νίκη επί του Αρκαδικού με 68-66.

Για τον αγώνα: “Υπήρχε άγχος. Μπορεί να είμαστε έμπειροι οι Έλληνες παίκτες, αλλά έχουμε για πρώτη φορά πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στις προηγούμενες ομάδες είχαμε βοηθητικούς ρόλους. Γι΄ αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε ότι χρειαστεί. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε κάποια χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, για να μην το πληρώσουμε στην συνέχεια. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς”.

Για τον Μαυροειδή: “Ο Δημήτρης είναι πολυτέλεια που παίζει μαζί μας. Δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρο ότι στην συνέχεια θα άλλαζε η εικόνα του. Βοήθησε η εμπειρία του και κάποια ριμπάουντ και άμυνες που έβγαλε”.

Για την ήττα από τον Φάρο και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: “Η βραδιά του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο ήταν κακή. Με τη νίκη σήμερα έφτιαξε και η ψυχολογία που είχαμε εξαιτίας αυτής της ήττας. Αν είχαμε χάσει και σήμερα, τα πράγματα δεν θα ήταν καλά. Θα έρθουν βέβαια και κακά αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε μαζί και ενωμένοι για να τα αντιμετωπίσουμε”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League: “Αν εξαιρέσουμε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι άλλες ομάδες έχουν προσωπικό στοίχημα για το τι θα καταφέρουν. Στην Κηφισιά είμαστε νεανική ομάδα και θα βελτιωθούμε με τον καιρό και σε θέματα τακτικής και σε θέματα ψυχολογίας. Θεωρώ ότι θα πλασαριστούμε από την 8η θέση και πάνω, αλλά αυτό θα το δούμε και στην πορεία των αγώνων. Είναι πολύ νωρίς ακόμη”.

Για το πέρασμά του από το πρωτάθλημα της Λετονία: “Είχα πέρσι μια καλή πρόταση από την Βέντσπιλς. Δεν είχα χρόνο συμμετοχής στον Άρη και είπα να το ρισκάρω. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και ήταν μια καλή εμπειρία”.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ