ΚΗΦΙΣΙΑ

Γκίκας: "Με έπεισε η φερεγγυότητα της Νέας Κηφισιάς"

Γκίκας: "Με έπεισε η φερεγγυότητα της Νέας Κηφισιάς"

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη μεταγραφή του στη Νέα Κηφισιά, αλλά και όσα έζησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Βέντσπιλς.

Στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη και Αλέξανδρο Τρίγκα και τον Sport24 Radio 103.3 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Γκίκας, μιλώντας για τη μεταγραφή του στη Νέα Κηφισιά. Ο 25χρονος πλεϊμέικερ σχολίασε την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "κόκκινων", ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του στο λετονικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βέντσπιλς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέρασμά του από το λετονικό πρωτάθλημα: " Είναι ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας σε ότι αφορά το σύνολο των ομάδων, αλλά οι 4-5 ομάδες που πάνε για τον τίτλο είναι σε πολύ καλό επίπεδο, με μεγάλο μπάτζετ, βάθος στον πάγκο και αρκετούς ξένους. Επίσης ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις 4 νίκες και τα παιχνίδια γίνονται ανά δύο ημέρες, γεγονός που κάνει την διαδικασία ακόμη πιο δύσκολη. Για εμένα ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ εκεί, κυρίως λόγω του τρόπου ζωής. Όλοι όμως στην ομάδα με βοήθησαν σε αυτό τον τομέα".

Για την απόφασή του να υπογράψει στην Νέα Κηφισιά: " Με έπεισε η φερεγγυότητα και ο επαγγελματισμός της ομάδας. Συζήτησα με τον προπονητή, μου εξήγησε τι θέλει από εμένα και ξέρω ότι θα αγωνιστώ σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Τα έβαλα λοιπόν όλα κάτω και κατέληξα στο ότι είναι καλό για μένα να αποτελέσω τον βασικό άξονα της ομάδας".

Για τους προσωπικούς του στόχους: " Οι προσωπικοί μου στόχοι πάνε μαζί με τους στόχους της ομάδας. Για μένα αυτή τη στιγμή στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να δούμε από εκεί και πέρα τι περισσότερο μπορούμε να καταφέρουμε".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ