ΚΗΦΙΣΙΑ

Φρέιζιερ: "Με κέρδισε ο Παπαθεοδώρου"

Φρέιζιερ: "Με κέρδισε ο Παπαθεοδώρου"

Ο Τσαντ Φρέιζιερ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κηφισιάς ενημερώνοντας για τους λόγους που τον έπεισαν να πει το "ναι". Ποια η σημασία της παρουσίας του Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου.

Ευτυχισμένος που μεταγράφηκε στη Νέα Κηφισιά κι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της δήλωσε ο Τσαντ Φρέιζιερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Νέας Κηφισιάς. Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το "ναι" στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, κατονομάζοντας τον προπονητή αλλά και τον πρόεδρο της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Η Κηφισιά είναι ο πρώτος σταθμός της επαγγελματικής σου καριέρας. Πως νιώθεις;

" Αισθάνομαι φανταστικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Βαγενά και τον coach, Ηλία Παπαθεοδώρου για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς. Με κέρδισε η ειλικρίνεια του προπονητή και όλου του επιτελείου. Το στυλ μπάσκετ που παίζει αυτή η ομάδα μου ταιριάζει πολύ οπότε θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα".

- Έχεις ενημερωθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα;

" Ναι φυσικά. Ξέρω ότι είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης με παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Παίζοντας φέτος στην Κηφισιά θα μου δοθεί η ευκαιρία να βελτιωθώ καθώς θα αγωνίζομαι σε μια ανταγωνιστική λίγκα, παρόλο που είμαι rookie".

- Πριν 2 βδομάδες ήσουν στην Αθήνα. Πώς σου φαίνεται η πόλη;

" Λάτρεψα την Αθήνα γιατί έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να δεις και να κάνεις . Επίσης, ξετρελάθηκα με το φαγητό, το οποίο για μένα αποτελεί σημαντικό παράγοντα γιατί δε μαγειρεύω πολύ καλά (γελάει)".

- Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν;

" Στόχος μου για φέτος είναι κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε με την ομάδα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της Κηφισιάς".

- Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το μπάσκετ;

" Αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μπασκετμπολίστας σε ηλικία 7 ετών όταν για πρώτη φορά ερωτεύτηκα το άθλημα. Βέβαια, οι δάσκαλοί μου προσπάθησαν να με μεταπείσουν, προτείνοντάς μου άλλα επαγγέλματα, αλλά εγώ είχα ήδη πάρει την απόφασή μου. Αυτή είναι η δουλειά των ονείρων μου".

- Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο μέσα στον αγώνα;

" Το δυνατό μου σημείο είναι η αξιοποίηση του pick n roll. Έχω τη δυνατότητα να διαβάζω τις φάσεις και αναλόγως επιλέγω αν θα πάρω εγώ την επίθεση ή αν θα "φτιάξω" παιχνίδι για τους συμπαίκτες μου".

- Τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο. Έχεις κάποιο χόμπυ;

" Θα ακουστεί αστείο αλλά στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω για το μπάσκετ, βλέπω αγώνες και κοιτάζω τα λάθη μου. Φυσικά, μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και απολαμβάνω πολύ τα βιντεοπαιχνίδια".

- Πες μας τι άνθρωπος είσαι.

" Γενικά είμαι πολύ χαλαρός άνθρωπος. Δε με κατατάσσω στους "κλασικούς μπασκετικούς" τύπους. Μερικοί μάλιστα με θεωρούν λίγο παράξενο (γελάει). Δεν ακολουθώ τις τάσεις της μόδας και όλα αυτά οπότε θα έλεγα ότι η ψυχή μου ανήκει σε μια άλλη εποχή".

- Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, ταινία;

" Λοιπόν, μου αρέσουν οι λιχουδιές (γλυκά). Η αγαπημένη μου ταινία, αν και παλιά, είναι "Οι Τρακαδόροι" (The Borrowers, 1997)".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ