ΚΗΦΙΣΙΑ

Ενίσχυση με Σμιθ η Κηφισιά

Ενίσχυση με Σμιθ η Κηφισιά
Σμιθ

Σε συμφωνία με τον Ράσκοου Σμιθ ήρθε η Κηφισιά για να ενισχύσει τη ρακέτα της στη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον νέο Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να ήταν στο Ζηρίνειο το απόγευμα του Σαββάτου στην ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έψαχνε εδώ και μέρες έναν Αμερικανό ψηλό για να ενισχύσει την ρακέτα της ομάδας του για το υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ να τον βρήκε στο πρόσωπο του Ράσκοου Σμιθ.

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει ύψος 2,03μ. και ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Ισραήλ με τη φανέλα της Νες Ζιόνα. Στο διάστημα αυτό είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 7,3 ριμπάουντ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από αύριο θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Παπαθεοδώρου.

Ο Σμιθ την αγωνιστική περίοδο 2010-11 κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής με την ομάδα του Κονέκτικατ, παίζοντας ως βασικός σε 33 από τα 41 παιχνίδια της ομάδας, και είχε κατά μ.ό. 5.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματαανά παιχνίδι. Την περασμένη χρονιά δοκίμασε ανεπιτυχώς την τύχη του στο ντραφτ του ΝΒΑ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στοSummer League του 2014 με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ακολούθως υπέγραψε με τους "Λιμνάνθρωπους" συμβόλαιο μικρής διάρκειας και πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Οκτώβριο του 2014.

Έναν μήνα μετά, τον Νοέμβριο, μετακινήθηκε στηνD-League,όπου αγωνίστηκε για49 παιχνίδιαμε την θυγατρική ομάδα των Λέικερς,τους Λος Άντζελες Ντεφέντερς έχοντας κατά μ.ό. 18.1 πόντους, 11 ριμπαόυντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0.7 κοψίματα ανά παιχνίδι. Με την παρουσία του εξασφάλισε την συμμετοχή του στο all star game του πρωταθλήματος, με τον Σμιθ να εντάχθηκε τον Αύγουστο στο ρόστερ της Νες Ζιόνα.

Πλέον και βρισκόμενος ήδη στην Αθήνα το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της Κηφισιάς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του απόφοιτου του Κονέκτικατ. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στην Καβάλα.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ