ΚΗΦΙΣΙΑ

Ελ Αμίν αντί του Στίγκερς στην Κηφισιά

Ελ Αμίν αντί του Στίγκερς στην Κηφισιά
Ελ Αμίν INTIME SPORTS

Ο Μουχαμάντ Ελ Αμίν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ τη φορά αυτή για λογαριασμό της Κηφισιάς μετά το πέρασμά του την περσινή χρονιά από τον Απόλλωνα Πατρών για να αντικαταστήσει τον Τζερόντ Στίγκερς.

Ο Τζερόντ Στίγκερς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Κηφισιάς με τον Μουχαμάντ Ελ Αμίν να είναι ο βασικός του αντικαταστάτης όντας έτοιμος να επιστρέψει στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ όπου είχε αγωνιστεί και την περσινή χρονιά με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Ελ Αμίν και την περσινή χρονιά δεν είχε βρεθεί από το ξεκίνημα του σχεδιασμού των "μελανόλευκων". Στις αρχές του Σεπτέμβρη είχε επιλεγεί από τον τότε τεχνικό τους να διαδεχθεί τον Τράβις Κον που δεν είχε καταφέρει να πείσει. Κάτι που πέτυχε ο Αμερικανός γκαρντ που είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1987 και έχει ύψος 1.93μ. όπως φάνηκε και από τα νούμερά του.

Συγκεκριμένα αναδείχθηκε 2ος σκόρερ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 373 πόντους και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας των Πατρινών μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μία συγκομιδή που μεταφράζεται σε 14,35 πόντους κατά μ.ό. με 77% στις βολές, 43% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα, μαζεύοντας 2,5 ριμπάουντ και δίνοντας άλλα τόσες ασίστ σε 28,5 λεπτά συμμετοχής.

Νούμερα που θέλει και ο τεχνικός της Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου από τον Ελ Αμίν. Από τον νυν παίκτη της ιταλικής Καζέρτα από όπου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν καθώς μεταξύ άλλων αποκτήθηκε και ο πρώην - επίσης την περσινή χρονιά - παίκτης του Άρη Όγκο Αντεγκμπόγιε. Νούμερα που δεν ήρθανε από τον Τζερόντ Στίγκερς που μετά από 8 παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει κατά μ.ό. 7,63 πόντους με 2,1 ριμπάουντ.

Η διοίκηση της Κηφισιάς βρίσκεται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με τον Ελ Αμίν έχοντας προχωρήσει μάλιστα σε κατάθεση βελτιωμένης πρότασης στο πρόσωπό του και αναμένει την απάντησή του. Αυτή που θα τον χρίσει μέλος της ομάδας. Μάλιστα η διακοπή στο τρέχον Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να ου επιτρέψει να κάνει το ντεμπούτο την επόμενη Δευτέρα (21/12) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο για την 10η αγωνιστική,

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ