ΚΗΦΙΣΙΑ

Άντερσον και τυπικά

Άντερσον και τυπικά

Ένα ακόμα παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ της η Νέα Κηφισιά, με τον Κέβιν Άντερσον να ανακοινώνεται από την ομάδα των βορείων προαστίων μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νέας Κηφισιάς καλά κρατεί. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε έναν ακόμα παίκτη, τον Κέβιν Άντερσον. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού, στον οποίο αγωνίστηκε 14 παιχνίδια.

H ανακοίνωση της Νέας Κηφισιάς αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Kevin Anderson Jr.

Ο Άντερσον γεννήθηκε στις 21/12/1988, στην Ατλάντα των ΗΠΑ, έχει ύψος 1.88 μ. και παίζει στις θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από το σχολείο Peachtree Ridge και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Richmond, από όπου αποφοίτησε το 2011 έχοντας 16,6 πόντους μ.ο, 3,3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα.

Την περσινή περίοδο (2013-14) αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηλυσιακού. Σε 14 αγώνες στην Basket League, ο Άντερσον είχε 14.2 πόντους μ.ο, 2.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 28:26 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Στα μισά της χρονιάς αποχώρησε από την χώρα μας για την Τουρκία και την Aliağa Petkim, ενώ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχε υπογράψει με τους Erie BayHawks, που συμμετέχει στην NBA D-League".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ