ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Αιγάλεω γιορτάζει, επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια ο Καλλινικίδης!

Το Αιγάλεω γιορτάζει, επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια ο Καλλινικίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σπουδαία μεταγραφή για το Αιγάλεω, που συμφώνησε με τον Άκη Καλλινικίδη. Ακόμη περισσότερη αίγλη στην Α' ΕΣΚΑ, που έχει ήδη στην αγκαλιά της τον Αντώνη Φώτση.

Για τους 30άρηδες που μεγάλωσαν με την Α2 και τη Β' Εθνική, η είδηση είναι πραγματικά σπουδαία. Ο Άκης Καλλινικίδης συμφώνησε με το Αιγάλεω και επιστρέφει στο "Σίτι" μετά από οκτώ χρόνια, για να ξαναπάρει το αγαπημένο του τύμπανο και να παλέψει για την αγαπημένη του ομάδα, αυτή την οποία τίμησε από το 1996 έως το 2009. Μια ζωή ολόκληρη δηλαδή.

Λίγες μέρες πριν τα 40α του γενέθλια, ο Καλλινικίδης θα ανεβάσει ακόμη περισσότερα επίπεδα την Α' ΕΣΚΑ, στην οποία υπενθυμίζουμε πως θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν και ο Αντώνης Φώτσης με τη φανέλα του Ηλυσιακού. Ο πολύπειρος φόργουορντ ξεκίνησε από τη γειτονιά του, από τα τμήματα υποδομής του Πανελληνίου, πέρασε από τον Τυφώνα και μετά το Αιγάλεω έπαιξε κατά σειρά σε ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Αρκαδικό και Χολαργό.

" Οκτώ χρόνια ήταν πολλά. Βγάλτε το τύμπανο από τη ναφθαλίνη. Ερχομαι σπίτι μου. Δημήτρη, πάμε πάλι από την αρχή" έγραψε ο πολύπειρος φόργουορντ στο προφίλ του στο Twitter.

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ