ΡΕΘΥΜΝΟ

Χριστοδούλου: "Θα με πάρουν τα... ζουμιά για τον Γιαννόπουλο"

BASKET LEAGUE / ΔΟΞΑ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου έκανε την.... διαφορά, καθώς μέσω του blog του ξέφυγε από τα συνηθισμένα και στάθηκε στη φιλία του με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Χιου Ρόμπερτσον

Ο 22χρονος γκαρντ διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πριν από τα παιχνίδια της ομάδας του στην Stoiximan.gr Basket League φροντίζει να το ανανεώνει. Αυτό έπραξε και την Παρασκευή (1/12), καθώς η αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον ΓΛ Φάρο (2/12, 18:30) πλησιάζει. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου, όμως, φρόντισε να μην μείνει στο αθλητικό πλαίσιο, καθώς η πένα του καταπιάστηκε με την φιλία που τον συνδέει με τον αρχηγό του, Χάρη Γιαννόπουλου, αλλά και στο τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα στον Χιου Ρόμπερτσον, του οποίου ο αδελφός δολοφονήθηκε .

"Καλησπέρα και πάλι από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Σύμφωνα με τις αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League αυτή είναι η 7η γραπτή μου επικοινωνία μαζί σας.

Καταρχάς είναι καλοδεχούμενες οι ευχές σας για τη χθεσινή ονομαστική μου εορτή. Γλυκά είχα φέρει αλλά μου τα έφαγαν όλα στο γήπεδο οι συμπαίκτες μου στη χθεσινή προπόνηση. Τέλος πάντων ήρθε η ώρα να αφήσουμε… το γλυκό και να περάσουμε στο κυρίως πιάτο, αν και το κάναμε λίγο ανάποδα", έγραψε αρχικά ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας και στην συμμετοχή του "αδελφού" του στο πρώτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Τι να πω… Ευχαριστήθηκα μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα αν και δεν παίζαμε εμείς. Αγωνίστηκε όμως ο φίλος και αδελφός μου Χάρης Γιαννόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που συνέθεσαν την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας. Για ακόμη μία φορά απέδειξαν πόσο ταλέντο υπάρχει σε αυτήν τη χώρα, όπου πολλοί που δεν είχαν φορέσει ξανά αυτήν τη φανέλα ανταποκρίθηκαν σε μέγιστο βαθμό.

Ανάμεσα τους και ο δικός μας αρχηγός, ο οποίος μας έκανε όλους υπερήφανους. Τα λόγια είναι περιττά για εκείνον και αν συνεχίσω θα μας… πάρουν τα ζουμιά, οπότε λέω να αλλάξω θέμα. Το τελευταίο που θα πω είναι συγχαρητήρια στην Εθνική και είμαι σίγουρος πως μία θέση του Μουντομπάσκετ είναι ήδη πιασμένη", τόνισε ο άσος του Ρεθύμνου και άνοιξε μία μικρή αγωνστική... παρένθεση:

"Πάμε στα πολύ δικά μας τώρα. Δυστυχώς ο τελευταίος μας αγώνας στο «Μελίνα Μερκούρη» πριν τη διακοπή δε συνοδεύτηκε από το θετικό αποτέλεσμα. Ηττηθήκαμε για 2η συνεχόμενη φορά στην έδρα μας και μας έχει πληγώσει αρκετά. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι".

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου δεν ξέχασε τον Χιου Ρόμπερτσον, του οποίου ο αδελφός δολοφονήθηκε: "Ομως, δε μπορώ να μη σταθώ στο θλιβερό γεγονός, που συνέβη την προηγούμενη ημέρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην οικογένεια του συμπαίκτη μου Χιου Ρόμπερτσον. Είναι πραγματικά από τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να πεις. Εγώ θέλω μονάχα να ευχηθώ καλό κουράγιο στον ίδιο και στην οικογένειά του, με τον χρόνο να αποτελεί το μοναδικό γιατρικό".

Τέλος, ο Ανδρέας Χριστοδούλου έγραψε: "Από εκεί και πέρα στη Λάρισα υπάρχει μονάχα ένα αποτέλεσμα για μας. Είναι η στιγμή να κάνουμε τη δική μας επανεκκίνηση, ξεκινώντας από αύριο την αντεπίθεσή μας. Ο απολογισμός και η βαθμολογική μας θέση δε νομίζω πως μας αντιπροσωπεύουν. Όλα τα παιδιά το γνωρίζουμε και για αυτό θα δώσουμε το 100%".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ