ΡΕΘΥΜΝΟ

Βραβείο ήθους στο Ρέθυμνο

Βραβείο ήθους στο Ρέθυμνο

Με το βραβείο ήθους θα βραβευτεί η ΚΑΕ Ρέθυμνο στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League που θα λάβει χώρα την Δευτέρα (22/9). Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους βοήθησαν να γίνει αυτό

Οι προσπάθειες για ένα φιλόξενο "Μελίνα Μερκούρη" κι η προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια η ομάδα του Ρεθύμνου προκειμένου να δημιουργήσει μία υγιή κοιτίδα φιλάθλων επιβραβεύεται. Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι κρητικοί το βράδυ της Δευτέρας (22/9) στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος οι "θαλασσί" θα τιμηθούν με το βραβείο ήθους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του κρητικών αναφέρει:

" Με το βραβείο ΗΘΟΥΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2013/14, θα τιμηθεί η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης που θα γίνει για την κλήρωση του Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ 2014/15 στο αμφιθέατρο του PIERCE του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ στις 19:30.

Το βραβείο Ήθους δίδεται στην ομάδα μας διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι μας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean εκφράζει την χαρά και την υπερηφάνια της για αυτή την ιδιαίτερα τιμητική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει τα τελευταία χρόνια για να προσφέρει στους φιλάθλους υψηλού επιπέδου μπάσκετ σε κλίμα οικογενειακό και 100% φίλαθλο, χωρίς επεισόδια και εκρήξεις βίας.

Με την ευκαιρία, η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους αθλητές, τους παράγοντες, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», τα στελέχη της ομάδος και πάνω απ’όλα τους φιλάθλους γιατί χάρις στην άψογη συμπεριφορά τους το Ρέθυμνο Aegean θα παραλάβει το ιδιαίτερα τιμητικό, αυτό, βραβείο".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ