ΡΕΘΥΜΝΟ

Βετούλας: "Μονόδρομος η νίκη"

Βετούλας: "Μονόδρομος η νίκη"

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κόροιβο (14/10, 16:30) και ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Μετά την ήττα στη Ρόδο (63-64), το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κόροιβο (14/10, 16:30) με στόχο την πρώτη του φετινή νίκη στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Νίκος Βετούλας υπογράμμισε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

" Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος δεδομένης της ήττας στη Ρόδο. Από κει και πέρα θεωρώ πως η επιστροφή του Ράιτ μας δίνει περισσότερες ποιοτικές επιλογές. Σίγουρα η νίκη του Κοροίβου στην πρεμιέρα επί του Άρη δείχνει τον αυξημένο ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Στο γήπεδο μας θέλουμε να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον Κόροιβο να κάνει το παιχνίδι του. Το θέμα μας είναι μόνο το αυριανό ματς και όχι τα επόμενα. Πρέπει να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε", ανέφερε ο head coach του Ρεθύμνου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από τη μεριά των παικτών, ο Χιου Ρόμπερτσον, συμπλήρωσε: " Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και το πρώτο εντός έδρας. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας και να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας. Το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε πιστοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δουλέψει αρκετά, θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε το πρώτο μας δίποντο. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Το σημαντικό είναι να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να μπορέσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ