ΡΕΘΥΜΝΟ

Βετούλας: "Δεν έχουμε προπονηθεί να παίζουμε 5 εναντίον 8"!

Βετούλας: "Δεν έχουμε προπονηθεί να παίζουμε 5 εναντίον 8"!

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, δηλώνοντας ότι η ΑΕΚ έπαιζε με... 8 παίκτες λόγω των αποφάσεων των τριών διαιτητών.

Ο Νίκος Βετούλας είχε παράπονα από την αντιμετώπιση που έτυχε το Ρέθυμνο από τους διαιτητές στην ήττα από την ΑΕΚ με 90-95 . Και δεν δίστασε να τα εκφράσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: " Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν ανταγωνιστικό, είχε ωραίες φάσεις από αθλητές που έχουν αθλητικά προσόντα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εφόσον είχαμε λιγότερες βολές από την ΑΕΚ (σ.σ, 15 έναντι 34), ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Συνήθως οι προπονητές στην προπόνηση κάνουμε κάποια πράγματα για καταστάσεις με 5 εναντίον 4, 5 εναντίον 3. 5 εναντίον 8 δεν το έχω ξανακάνει. Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα.

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί να μην αρέσει που το λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας αντιμετώπισαν και δεν μας σεβάστηκαν το ίδιο. Τώρα οι άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν ο ένας τον άλλον, είναι για αυτούς που δεν ξέρουν. Είμαι τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Ξεκινάμε ένα παιχνίδι 7-2, 7-1 και μετά κοιτάνε πόσα είναι τα φάουλ για να το ισορροπήσουν. Παρόλα αυτά είχαμε και 10 φάουλ περισσότερα, που δεν παίξαμε πιεστική άμυνα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια, να εκπληρώσει τους στόχους και τον βασικό, το Κύπελλο και καλή συνέχεια στην Ευρώπη".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ