ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο πάει... Βενετία

Το Ρέθυμνο πάει... Βενετία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Ρέθυμνο αποδέχτηκε την πρόταση της Reyer Venezia κι έτσι το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνουν οι Ιταλοί για 10η συνεχόμενη χρονιά

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η Βενέτσια θα διοργανώσει το διεθνές τουρνουά "city of caorle", όμως φέτος θα υπάρχει κι ελληνική παρουσία. Το Ρέθυμνο αποδέχτηκε την πρόταση των Ιταλών κι έτσι στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Βενετία για να δώσει δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Βενέτσια αγωνίζεται κι ένα... δικό μας παιδί, καθώς ο Μάικ Μπράμος ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τους Ιταλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου αναφέρει

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει την συμμετοχή της στο φημισμένο, διεθνές τουρνουά μπάσκετ «City of Caorle», το οποίο θα διεξαχθεί για 10η συνεχή χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο PalaMare di Caorle της Βενετίας. Η ομάδα μας αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της διοργανώτριας ιταλικής ομάδας Reyer Venezia Mestre και θα συμμετάσχει το διήμερο 16 – 17 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο τουρνουά "City of Caorle" έχουν παρελάσει κατά το παρελθόν σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Άλμπα Βερολίνου, η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ