ΡΕΘΥΜΝΟ

Το back to back του Ρεθύμνου

Το back to back του Ρεθύμνου

Ο Στέφαν Μούντι βρήκε ρυθμό, οδήγησε το Ρέθυμνο Cretan Kings σε "διπλό" επί των Τρικάλων BC Aries και διαδέχθηκε τον Σακίλ Γκούντγουιν ως κάτοχο του MVP της αγωνιστικής. Ο Νίκος Βετούλας και η... δεξαμενή των MVPs που βρίσκεται στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Στέφαν Μούντι ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για το Ρέθυμνο Cretan Kings στην εκτός έδρας νίκη επί των Τρικάλων BC Aries. Δεν είναι μόνο ότι διέλυσε τα κοντέρ στην αξιολόγηση , είναι -πολύ περισσότερο- ότι πήρε την ευθύνη και σκόραρε όταν η ομάδα του Νίκου Βετούλα τον χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Ο βραχύσωμος γκαρντ της κρητικής ομάδας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (με 4/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 11/13 βολές), 2 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη και 10 κερδισμένα φάουλ σε 30'28'' συμμετοχής. Η ανάδειξή του σε MVP της αγωνιστικής ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, δίνοντας το... back to back στο Ρέθυμνο Cretan Kings (είχε προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, ο Σακίλ Γκούντγουιν) αλλά και τον τρίτο φετινό τίτλο, αφού την αρχή είχε κάνει ο Χάρης Γιαννόπουλος.

"Είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Στέφαν Μούντι, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, από την στιγμή που έφτασε στο "Μελίνα Μερκούρη" ο Μάλκολμ Άρμστεντ.

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΥΜΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΥΜΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Πως εξηγείς ότι για δεύτερη σερί αγωνιστική αναδεικνύεται Stoiximan.gr MVP από το Ρέθυμνο Cretan Kings;

"Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε συνεχώς για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Τώρα αρχίζει και φαίνεται η δουλειά μας. Για αυτόν τον λόγο δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις η ομάδα μου ανέδειξε ισάριθμες φορές MVP στις αντίστοιχες αγωνιστικές".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής με την καλύτερη επίδοση της τελευταίας τριετίας στο ράνκινγκ στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τη νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας στην παράταση;

"Το ότι έκανα αυτό το ιστορικό ρεκόρ με τους 47 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ήταν κάτι που δεν το υπολόγιζα. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν στον αγώνα ήταν να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη. Σίγουρα είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

- Ο Σακίλ Γκούντγουιν δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings πρέπει να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, μια πιο ψηλά από την περασμένη σεζόν. Συμφωνείς και πόσο εφικτό θεωρείς αυτό τον στόχο;

"Θεωρώ πως είναι απόλυτα εφικτό το να κατακτήσουμε την 5η θέση όπως είχε αναφέρει στις δηλώσεις του και ο συμπαίκτης μου, Σακίλ Γκούντγουιν. Από εμάς θα εξαρτηθεί το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε και θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ