ΡΕΘΥΜΝΟ

Θέλει να ανοίξει "λογαριασμό" το Ρέθυμνο

Θέλει να ανοίξει "λογαριασμό" το Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο Aegean θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον ΚΑΟΔ American Genetics που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί των Τρικάλων Bc Aries.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πετύχει το Ρέθυμνο Aegean απέναντι στον ΚΑΟΔ American Genetics που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί των Τρικάλων Bc Aries.

Το Ρέθυμνο Aegean θα βασιστεί στην δύναμη και στην ενέργεια που του δίνει ο κόσμος του σύμφωνα με τον Σταύρο Μυκονιάτη, συνεργάτη του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

"Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας για την καινούρια σεζόν. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη εντός και να την συνδυάσουμε με μία πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να δείξουμε το πάθος που έχουμε για τη νίκη.

Ο αντίπαλος είναι ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα. Έχει ανανεώσει κατά πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Έχει νέα παιδιά με ενέργεια αλλά δεν διαθέτουν την εμπειρία της κατηγορίας.

Το Ρέθυμνο Aegean θα στηριχτεί στην δύναμη και στην ενέργεια που του δίνει ο κόσμος του. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι".

Το Ρέθυμνο Aegean θα επιδιώξει να "ανοίξει" τον ρυθμό όπως επισήμανε ο 31χρόνος γκαρντ της κρητικής ομάδας Φάνης Κουμπούρας: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την 1η αγωνιστική αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Για αυτό τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.

Το κλειδί για την ομάδα μου είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε για να έχουμε ένα εύκολο βράδυ. Ο ΚΑΟΔ έχει ενθουσιασμό και θα πιέσει πολύ στην άμυνα. Εμείς πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην πίεση. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ