ΡΕΘΥΜΝΟ

Θέλει Ξανθόπουλο το Ρέθυμνο

Θέλει Ξανθόπουλο το Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει ο σχεδιασμός στο Ρέθυμνο που έχει ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ γίνονται κινήσεις και για ανανέωση κομβικών παικτών που ήταν φέτος στην ομάδα

Ο Φάνης Κουμπούρας αποτελεί παρελθόν από το Ρέθυμνο, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών κι έτσι οι Κρητικοί βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του 31χρονου γκαρντ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει ψηλά στη λίστα του το όνομα του Βασίλη Ξανθόπουλου και ήδη έχουν υπάρχει κάποιες διερευνητικές επαφές. Ο 31χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο έχοντας κατά μέσο όρο 7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα.

Πλην του Ξανθόπουλου στο Ρέθυμνο εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών. Για ακόμα μία χρονιά ο ΑΓΟΡ θα κινηθεί για νεαρούς αθλητές που θα μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον.

Εκτός των μεταγραφικών κινήσεων σημαντικό για τους Κρητικούς είναι και η παραμονή του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο έμπειρος γκαρντ που φέτος ήταν καταλυτικός στη πορεία της ομάδας, έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης, όμως ζήτησε παράταση μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση. Το σίγουρο είναι ότι για τον 37χρονο παραμονεύουν κι άλλοι... μνηστήρες.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ