ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα φιλικά του Ρεθύμνου

Τα φιλικά του Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει κατά την περίοδο της προετοιμασίας του. Ξεχωρίζει η συμμετοχή στο τουρνουά της Βενετίας "City of Caorle"

Με πολλές αλλαγές σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο θα βρει την ομάδα του Ρεθύμνου η νέα σεζόν. Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την ερχόμενη χρονιά και σήμερα ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει

" Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο, με τους παίκτες να ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά, ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη της Basket League. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο φιλικό τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Ηράκλειο, με την ομάδα μας να φιλοξενείται στο κλειστό "Δύο Αοράκια", ενώ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθούμε την ίδια ομάδα στο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέθυμνο. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου παίκτες και τεχνικό τιμ θα ταξιδέψουν στην Ρόδο για να αγωνιστούν απέναντι στον Κολοσσό (14/9), ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου θα "πετάξουν" για Βενετία, όπου θα συμμετάσχουν στο διήμερο (16-17/9) τουρνουά μπάσκετ της Βενέτσια "City of Caorle". Τέλος, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης "Πέτρος Οικονομάκης" στο "Μελίνα Μερκούρη", με την συμμετοχή των ομάδων ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Πατρών και Ρέθυμνο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Ηράκλειο – Ρέθυμνο Cretan Kings (Δύο Αοράκια)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Ρέθυμνο Cretan Kings – Ηράκλειο (Μελίνα Μερκούρη)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Κολοσσός H HOTELS – Ρέθυμνο Cretan Kings (Βενετόκλειο)

Τουρνουά "City of Caorle"

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο

21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια (PalaMare)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

19.00 Μικρός Τελικός

21.30 Μεγάλος Τελικός

6ο Τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης"

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Κολοσσός H HOTELS – ΠΑΟΚ

Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Π. CARNA

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Π. CARNA – Κολοσσός H HOTELS

Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ

*Οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών αγώνων θα οριστούν τις επόμενες ημέρες"

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ