ΡΕΘΥΜΝΟ

Σχολική κερκίδα, Λάτοβιτς και... καράτε

Σχολική κερκίδα, Λάτοβιτς και... καράτε

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο είχε ετοιμάσει ουκ ολίγες εκδηλώσεις, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (Σάββατο 25/4), όπως ήταν η σχολική κερκίδα, η βράβευση του Νταμίρ Λάτοβιτς και παρουσίαση της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών της πόλης (pics).

Οι παίκτες του Ρέθυμνο έκλεψαν την παράσταση το Σάββατο (25/4) με την επικράτηση επί της ΑΕΚ , με το "Μελίνα Μερκούρη" να είναι κατάμεστο, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις κατά την διάρκεια του ματς.

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με την Σχολική Κερκίδα ΦΑΓΕ junior να έχει την τιμητική της, αφού ήταν γεμάτη με μικρούς φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι, μάλιστα, μοιράστηκαν κούπες ΦΑΓΕ junior, μπλουζάκια και πόστερ με τις υπογραφές των παικτών μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, την επανεμφάνιση του στο παρκέ του "Μελίνα Μερκούρη" έκανε ο πρώην παίκτης μας και αρχηγός, Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος βραβεύτηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, κ. Κωστή Ζομπανάκη, για την προσφορά του στο Ρέθυμνο.

Σχολική κερκίδα, Λάτοβιτς και... καράτε

Τέλος, μικροί «πολεμιστές» από τον Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου, έκαναν επίδειξη στο ημίχρονο, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους από το θέαμα που προσέφεραν.

Σχολική κερκίδα, Λάτοβιτς και... καράτε
TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ