ΡΕΘΥΜΝΟ

Σχίζας: "Προσηλωμένοι με Ολυμπιακό"

Σχίζας: "Προσηλωμένοι με Ολυμπιακό"

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο (24/4) τον Ολυμπιακό στο Game 2 των προημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Σταύρος Σχίζας εξήγησε πως οι Κρητικοί πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους.

Το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί αύριο (24/4, 17:00) τον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη" για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Σταύρος Σχίζας εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Κρητικούς είναι μία καλή εμφάνιση για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο αρχηγός του Ρεθύμνου τόνισε πως η σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, ενώ εξήγησε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους.

"Εξ αρχής γνωρίζαμε πως η σειρά των playoffs τηςBasket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολη. Όμως, αυτή η σειρά μας γεμίζει εμπειρίες και μας κάνει πιο δυνατούς.
Αγωνιστικά αυτό που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι τα αμυντικά ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλα κορμιά και αυτό τους κάνει ειδικούς σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να προσέξουμε τις επιλογές μας γιατί ο αντίπαλος μας τρέχει πολύ καλά στο ανοιχτό γήπεδο και δεν συγχωρεί λάθη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με μία καλή εμφάνιση έτσι ώστε να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά" ανέφερε σχετικά στο rethymnobc.gr.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ