ΡΕΘΥΜΝΟ

Στόουν: "Μεγάλη τιμή ο τίτλος του MVP"

Στόουν: "Μεγάλη τιμή ο τίτλος του MVP"

Ο Τάιλερ Στόουν αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ για όσα έκανε κόντρα στην Καβάλα κι εν συνεχεία δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του Ρεθύμνου στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Τάιλερ Στόουν ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει το Ρέθυμνο κόντρα στην Καβάλα. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα, 2 κλεψίματα κι 6 λάθη σε 37', κατακτώντας τον τίτλο του MVP της 9ης αγωνιστικής.

"Έχουμε σωστή νοοτροπία και δουλεύουμε ομαδικά με στόχο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ" εξήγησε στο esake.gr ο Στόουν και παραδέχτηκε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για πρώτη φορά στην διάρκεια της παρουσίας σου στην Ελλάδα σε MVP της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναδείχθηκα MVP. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω και να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει".

- Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σου;

"Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χάσαμε κάποιους αγώνες αλλά το ηθικό της ομάδας παραμένει υψηλό. Ο κάθε ένας μέσα στην ομάδα προσπαθεί σκληρά και να εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας, με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και στην βελτίωση μας κάθε αγωνιστική".

- Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν το Ρέθυμνο Cretan Kings;

"Σαν ομάδα θεωρώ πως έχουμε πολύ ταλέντο. Έχουμε σωστή νοοτροπία και δουλεύουμε ομαδικά με στόχο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

- Ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Η ελληνική λίγκα θεωρώ πως είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη. Διαθέτει πολλές καλές ομάδες, ενώ μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα εκπροσωπείται από 5 ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ