ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο μέχρι το 2020 ο Γιαννόπουλος

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού του, Χάρη Γιαννόπουλου, μέχρι το 2020.

Παίκτης του Ρεθύμνου θα είναι για τρία ακόμα χρόνια ο Χάρης Γιαννόπουλος. Όπως ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ της η ομάδας, ο έμπειρος φόργουορντ υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Ο Γιαννόπουλος υπέγραψε στο Ρέθυμνο το 2015 και έκτοτε...ρίζωσε στην ομάδα, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 10.6 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό, Χάρη Γιαννόπουλο, για ακόμη 2 χρόνια, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη Ρεθυμνιώτικη φανέλα έως το 2020.

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας μας, ο Χάρης Γιαννόπουλος, θα παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου για ακόμη 3 χρόνια, αποδεικνύοντας την σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Δίκαια έχει κατακτήσει τον τίτλο του αρχηγού αλλά και τον θαυμασμό όλων των φιλάθλων, αποτελώντας τη βάση της ομάδας μας, ενώ έχει συνεισφέρει τα μέγιστα αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται κοντά μας.

Τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε για πρώτη φορά με το Ρέθυμνο Cretan Kings, συμμετέχοντας σε 26 παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League. Την πρώτη του χρονιά μέτρησε 8.27 πόντους (52.46%διπ., 34.55%τριπ., 82.22%β.), 4.15 ριμπάουντ, 1.42 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 25.54 λεπτά κατά μέσο όρο. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα στατιστικά του. Συνολικά, αγωνίστηκε σε 30 ματς της κανονικής διάρκειας και των play offs της Stoiximan.gr Basket League, όπου σημείωσε 10.67 πόντους (52.69%διπ., 41.61%τριπ., 83.6%β.), μάζεψε 3.73 ριμπάουντ και μοίρασε 1.37 ασίστ σε 26.48 λεπτά συμμετοχής μ.ο.

Γιαννόπουλος: " Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψω πόσο καλά νιώθω στην ομάδα"
Ο αρχηγός της ομάδας μας Χάρης Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο rethymnobc.gr, μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του, ευχαριστώντας άπαντες για την μεγάλη «αγκαλιά» που του έχουν προσφέρει, ενώ τόνισε πως το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει αποδείξει ότι θέλει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται συνεχώς. « Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους ανθρώπους του ΡέθυμνοCretan Kings. Όλους εκείνους που με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν κάνει να νιώσω τόσο κοντά στην ομάδα, ξεκινώντας από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Κωστή Ζομπανάκη, τον Πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη και όλους τους υπόλοιπους, έναν – έναν ξεχωριστά. Το πόσο ευχαριστημένος είμαι και το πόσο καλά νιώθω στην ομάδα νομίζω δεν χρειάζονται λόγια για να το περιγράψω, καθώς όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται από την επέκταση της συνεργασίας μου έως το 2020.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα θέλει να βελτιώνεται και να μεγαλώνει συνεχώς. Αυτό φάνηκε πέρυσι, κάνοντας μία μεγάλη κίνηση, καθώς απέκτησε πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες, ενώ συνεχίζεται και φέτος, κρατώντας έναν «κορμό» 5-6 αθλητών. Αυτό σίγουρα αποτελεί σημάδι ομάδας που θέλει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη"

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ