ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην πόρτα της εξόδου ο Κράβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ EUROKINISSI SPORTS

Νωρίτερα του αναμενομένου θα ολοκληρωθεί η δεύτερη θητεία του Ντέγιαν Κράβιτς στο Ρέθυμνο Cretan Kings, αφού ο 26χρονος σέντερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το "Μελίνα Μερκούρη". Δοκιμάζει ξένο σέντερ η κρητική ομάδα.

Η διαρκώς πτωτική πορεία του Ντέγιαν Κράβιτς έχει δημιουργήσει έντονες δεύτερες σκέψεις στο Ρέθυμνο Cretan Kings αναφορικά με την παραμονή του μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 26χρονος σέντερ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη Stoiximan.gr Basket League, αλλά εδώ και ένα μήνα βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του, με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί να αποτελεί εν μέρει εξήγηση αυτού.

Γι αυτό είναι κάτι παραπάνω από πιθανό το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, ενδεχομένως αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (15/2). Οι Κρητικοί υποδέχονται την "Ένωση" στο "Μελίνα Μερκούρη", με τις εξελίξεις να μετατίθενται για μερικές ημέρες. Προς το παρόν, ο Ντέγιαν Κράβιτς έχει μια μικρή... παράταση ζωής στην ελληνική ομάδα.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Ντεβό Τζόζεφ, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο Καναδός γκαρντ αποκτήθηκε με σκοπό να "γεμίσει τα παπούτσια" του Εβάλντας Ζάμπας που δεν έθελξε με την απόδοσή του στο α' μισό της Stoiximan.gr Basket League, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τα προσδοκώμενα. Αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια έχοντας συνολικά 7 πόντους με 2/5 δίποντα, 1/12 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 18'44'' συμμετοχής ανά αγώνα. Δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με το Λαύριο, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη σύντομη θητεία του στο Ρέθυμνο.

Παρεμπιπτόντως, εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο νησί ο Ουόλι Τζατζ, προκειμένου να δοκιμαστεί από το Ρέθυμνο. Πρόκειται για 26χρονο φόργουορντ/σέντερ από τις ΗΠΑ με ύψος 2μ08, που ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Φινλανδία με τα χρώματα της Πιρίντο. Είχε 10.9 πόντους και 9.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο φινλανδικό πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους του Ρεθύμνου να αποφασίζουν τη δοκιμή του για μερικές ακόμη ημέρες, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορεί να εξελιχθεί σε "λαβράκι". Προς το παρόν πάντως προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ