ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη Βενετία το Ρέθυμνο

Στη Βενετία το Ρέθυμνο

Την Παρασκευή και το Σάββατο το Ρέθυμνο θα βρεθεί στη Βενετία για φιλικούς αγώνες. Διαβάστε τι είπε ο βοηθός προπονητή Σπύρος Μυκονιάτης.

Μετά τη Ρόδο και το φιλικό με τον Κολοσσό, το Ρέθυμνο βάζει πλέον πλώρη για τη Βενετία, όπου θα συμμετάσχει την Παρασκευή και το Σάββατο στο πολύ δυνατό τουρνουά “City of Caorle”, στο οποίο θα πάρουν ακόμα μέρος η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Τρεβίζο και η Βενέτσια. Πρώτος αντίπαλος της κρητικής ομάδας θα είναι (στις 21:30) η οικοδέσποινα Βενέτσια, όπου παίζουν ο Μάικ Μπράμος και ο πρώην παίκτης του Αρη Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης μίλησε στο rethymnobc.gr τόσο για το χθεσινό φιλικό με τον Κολοσσό, όσο και για τα παιχνίδια που ακολουθούν επί ιταλικού εδάφους.

Αναλυτικά ο Μυκονιάτης είπε για τον αγώνα με τον Κολοσσό:

Για μας ήταν το πρώτο δυνατό τεστ στην σειρά των αγώνων που έχουμε προγραμματίσει. Πραγματικά είδαμε αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και αυτό ήταν και το νόημα του παιχνιδιού. Να δούμε τις αγωνιστικές συνθήκες και που βρισκόμαστε σχετικά με την φιλοσοφία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Αν το χωρίσουμε σε δύο μέρη θα δούμε ότι στο αμυντικό κομμάτι προσεγγίζουμε αυτό που θέλουμε αλλά θέλουμε περισσότερη δουλειά για το επίπεδο που χρειαζόμαστε. Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι είδαμε αρκετά στοιχεία αλλά θέλουμε και εκεί αρκετή δουλειά για να είμαστε κοντά στην φιλοσοφία που θέλουμε. Σχεδόν όλη η ομάδα είναι καινούρια και μας έλειπε πάρα πολύ ο ψηλός παίκτης μας, όπου στην θέση του φάνηκε χθες ότι είχαμε πρόβλημα αμυντικά. Σίγουρα, έχοντας έναν ψηλό παίκτη στις τάξεις της ομάδας σαφώς θα είμαστε καλύτεροι.

Νομίζω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο κομμάτι σε αυτά που είχαμε ζητήσει. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα σημεία που εντοπίσαμε και γενικά να αποκομίσουμε όλα τα στοιχεία εκείνα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για το τουρνουά στην Ιταλία είπε:

Τα παιχνίδια της Βενετίας θα είναι εξίσου δύσκολα και θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο να λύσουμε το που κατευθυνόμαστε και τι τρόπο δουλειάς πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε μία κατεύθυνση, είμαστε κάπου κοντά αλλά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι θέλουμε πολλή δουλειά. Όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό αν υπολογίσουμε ότι είμαστε στον πρώτο μήνα της προετοιμασίας”.

Το πρόγραμμα του «City of Caorle»

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο

21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια (PalaMare)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

19.00 Μικρός Τελικός

21.30 Μεγάλος Τελικός

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ