ΡΕΘΥΜΝΟ

Στεφανίδης: "Έτσι θα πάμε στα playoffs"

Στεφανίδης: "Έτσι θα πάμε στα playoffs"
EUROKINISSI

Ο έμπειρος γκαρντ του Ρεθύμνου, Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τον Άκη Δημακό, τονίζοντας πώς η κρητική ομάδα πρέπει να νικήσει την Κύμη για να μπει στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Ρεθύμνου επί του ΓΛ Φάρου στην 20η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League, αλλά και για την γενικότερη πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο: " Ήταν ένα παιχνίδι όπου θέλαμε τη νίκη πάση θυσία. Ο Φάρος ήρθε μετά τον αέρα των τελευταίων αποτελεσμάτων και δεν είχε άγχος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν βρίσκεται μέσα στο αρχικό πλάνο το Ρέθυμνο: "Είναι μεγάλη κουβέντα… Υπήρχε ένα κομμάτι όπου στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχαμε μία νίκη, κάπου εκεί έγιναν κάποιες αλλαγές. Φάνηκε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά στη συνέχεια το αλλάξαμε και πιστέψαμε πώς μπορούμε να πάμε ψηλότερα και όχι απλά να βρεθούμε στα playoffs. Οι πέντε συνεχόμενες ήττες όμως, μάς προσγείωσαν απότομα".

Για την απόδοση στις τελευταίες αγωνιστικές : "Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχουμε μόλις δύο νίκες. Βέβαια δεν είχαμε εύκολο πρόγραμμα. Το ματς με τον Κόροιβο δεν μας έδωσε τον αέρα που θέλαμε. Σε αυτό το διάστημα η πιο κακή εικόνα μας ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό παρά τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες των τελευταίων λεπτών".

Για τις μεγάλες διακυμάνσεις που έχουν στην απόδοσή τους: "Είναι ένα ζήτημα για εμάς. Είναι λίγο ο τρόπος του παιχνιδιού μας, επειδή έχουμε ταλαντούχους γκαρντ και μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουμε κενά διαστήματα. Όπως έγινε και απέναντι στον Φάρο αλλά στο κρίσιμο σημείο αντιδράσαμε με συνέπεια να πάρουμε τη νίκη".

Για την συμπαράσταση του κόσμου: " Το γήπεδο έχει πάντα κόσμο. Η στήριξη είναι πολύ έντονη και τον ευχαριστούμε. Πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας αλλά αυτό γίνεται με καλές εμφανίσεις και νίκες".

Για τις αποφάσεις των τελευταίων λεπτών: "Η ομάδα πάντα κάτι παίρνει με εξαίρεση την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στα υπόλοιπα και σε δύσκολες έδρες, παλεύουμε, παίρνουμε πράγματα και παίζουμε καλά. Η νίκη σήμερα είναι σημαντική για εμάς. Τα τελευταία τρίλεπτα των αγώνων καθορίζουν αν η σεζόν είναι επιτυχημένη".

Για την ομάδα που βρίσκεται στη χειρότερη μοίρα για την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League: "Αυτό αλλάζει κάθε αγωνιστική. Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη με την ΑΕΚ και παρότι βρίσκεται πιο πίσω έχει το υλικό για να σωθεί. Θα είναι μια μάχη που μπορεί να κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω η παραμονή θα παιχτεί ανάμεσα σε Πανιώνιο και Κόροιβο".

Για τις θέσεις των playoffs: "Το ματς στην Κύμη την 23η αγωνιστική για εμένα είναι καθοριστικό. Αν θέλουμε να μιλάμε για playoffs, πρέπει να κάνουμε «διπλό» στην αναμέτρηση με την Κύμη, διαφορετικά δεν θα έχουμε τύχη".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ