ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Σημαντικό διήμερο φιλικών αγώνων…"

Σκουρτόπουλος: "Σημαντικό διήμερο φιλικών αγώνων…"
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα μεταβεί αύριο το πρωί στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει δύο φιλικούς αγώνες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Δηλώσεις από Σκουρτόπουλο.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα μεταβεί στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει δύο φιλικούς αγώνες. Αρχικά, αύριο (2/10) στις 18:30 θα φιλοξενηθεί από το Λαύριο στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Λαυραίων, ενώ το Σάββατο (3/10) θα αντιμετωπίσει τη Νέα Κηφισιά στις 16:30 στο Ζηρίνειο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς πλησιάζει η ώρα της πρεμιέρας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Μοναδικός απών θα είναι ο Μάριος Ματαλών, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων στη Ν. Κορέα.

Παράλληλα, ο κόουτς με δηλώσεις του στο rethymnobc.gr, επεσήμανε την σημασία αυτού του αγωνιστικού διημέρου, τονίζοντας: " Για μας είναι σημαντικό αυτό το διήμερο με τις φιλικές αναμετρήσεις στην Αθήνα. Θα πάμε να παίξουμε δύο πολύ σημαντικά ματς με Λαύριο και Νέα Κηφισιά. Δυστυχώς φέτος δεν έχουμε αγωνιστεί σε πολλά φιλικά παιχνίδια. Θα δούμε πως θα πάει στην συνέχεια αλλά πιστεύω ότι μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά.

Μοναδική απουσία θα είναι ο Μάριος Ματαλών. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι Χάροου και Κουκ ουσιαστικά έχουν παίξει δύο φιλικά με την ομάδα, ενώ την Τετάρτη παίζουμε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το τελικό μοντάρισμα και να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ