ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Ο στόχος είναι η είσοδος στα playoffs"

Σκουρτόπουλος: "Ο στόχος είναι η είσοδος στα playoffs"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας (22/2, 17:00), με το Ρέθυμνο να αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα εκτός έδρας. "Στόχος μας να μπούμε στα playoffs", τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας.

Την 4η συνεχόμενη νίκη του θα αναζητήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings στο εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα, για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Ο έμπειρος τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε πως στόχος παραμένει η είσοδος στα πλέι οφ, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την «εικόνα» της ομάδας. "Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στόχων. Ο στόχος ήταν και είναι η είσοδος στα πλέι οφ από την αρχή της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώνουμε τη θέση μας και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Ειδικά σε περίοδο με διπλά και τριπλά ματς όπως τώρα. Όμως, από την «εικόνα» που δείχνουμε βλέπουμε πως αν κάποια παιδιά βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα. Πάμε στα Τρίκαλα για το καλύτερο δυνατό".

Σχίζας: "Μόνος στόχος το "διπλο"

Από την μεριά των παικτών μίλησε οΣταύρος Σχίζας, ο οποίος τόνισε: " Πηγαίνοντας στα Τρίκαλα η ομάδα έχει ένα στόχο και μόνο και αυτός είναι ξεκάθαρα το «διπλό» που θα εξασφαλίσει πλέον την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος γιατί τα Τρίκαλα είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς και θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με καλό ρυθμό, γεγονός που μας έχει βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Με μία νίκη στα Τρίκαλα εδραιώνουμε την θέση στην κατηγορία και αυξάνονται ο πιθανότητες για τα πλέι οφ".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ