ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Ο Κόροιβος είναι σε δύσκολη θέση"

Σκουρτόπουλος: "Ο Κόροιβος είναι σε δύσκολη θέση"

Το Σάββατο (27/2) το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη (17:00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση: "Να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες".

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 21αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Μελίνα Μερκούρη" στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα ψάξει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 21 αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το Novasports 2 / Λ.π.Λ.

Ο προπονητής της ομάδας μας,Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις του για το επικείμενο ματς απέναντι στον Κόροιβο τόνισε την σπουδαιότητα του αλλά και τον τρόπο που θα έρθει η νίκη. "Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο. Είναι αρκετά σημαντικό για μας και το οποίο θα μας εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία και θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο.

Ο Κόροιβος είναι σε δύσκολη θέση και αυτός, θέλει τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις λεπτομέρειες και να είμαστε ομαδικοί και να αξιοποιήσουμε την έδρα μας όπως κάνουμε σε όλη την χρονιά φέτος. Είχαμε πει ότι η έδρα για μας είναι καθοριστική και έχει αποδειχθεί και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλος της σεζόν".

Παράλληλα, ο καλαθοσφαιριστής Ρασάντ Μάντεν επεσήμανε: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη και να καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν την είσοδο μας στα πλέι οφ. Από την μεριά μας θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να είμαστε επιθετικοί και όποτε βρούμε την ευκαιρία να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους οι οποίοι μας δίνουν ενέργεια και είναι πολύ σημαντικοί για μας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ