ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Να ντουμπλάρουμε τις νίκες"

Σκουρτόπουλος: "Να ντουμπλάρουμε τις νίκες"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο "Μελίνα Μερκούρη" το μεσημέρι του Σαββάτου (24/1, 15:00) για την 14η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ανοίγει και την αυλαία του δεύτερου γύρου.

Οι κρητικοί έπειτα από τρεις σερί ήττες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του α’ γύρου αλλά και στον στόχο απέναντι στον ΠΑΟΚ: "Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τα Τρίκαλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι υπόλοιπες ήττες ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Πάραυτα η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι ανακάμπτει και βρίσκει ρυθμό, γιατί αυτό πληρώσαμε στην διακοπή των Χριστουγέννων. Έτσι, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην έναρξη του β’ γύρου είναι πολύ σημαντικό. Είναι από τις αναμετρήσεις που αν το κερδίσουμε θα μας αλλάξει την ψυχολογία. Ο μεγάλος στόχος είναι να ντουμπλάρουμε τις νίκες στον β’ γύρο. Αυτό θα μας εξασφαλίσει μία καλή θέση στην τελική βαθμολογία και πρέπει να ξεκινήσουμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Τέλος προσκάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της: "Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα για να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Όπως πηγαίνουμε στα άλλα γήπεδα και υπάρχει ζεστή συμπαράσταση έτσι θέλουμε και εμείς το Ρέθυμνο να είναι δίπλα μας. Η ομάδα φέτος χρειάζεται πολύ βοήθεια και για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ