ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Δικαιωμένοι από την είσοδο στα playoffs"

Σκουρτόπουλος: "Δικαιωμένοι από την είσοδο στα playoffs"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό (13/4, 17:30), ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την πρόκριση του Ρεθύμνου στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το Ρέθυμνο εξασφάλισε την παρουσία του στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (9/4), με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/4, 17:30) να είναι ο τελευταίος για τη regular season. Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν μάλιστα τους "ερυθρόλευκους" στα προημιτελικά των playoffs σε περίπτωση που ηττηθούν αύριο, αφού έτσι ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πρώτη θέση, κι αυτοί στην έβδομη.

" Είμαστε ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο μας στα πλέι οφ γιατί για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην 8άδα έγινε πολύ σκληρή δουλειά στον β' γύρο. Η ομάδα ανταποκρίθηκε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα. Παρ’ όλα αυτά σε σχέση με το ξεκίνημα θεωρώ πως είναι μεγάλη επιτυχία ότι η ομάδα κατάφερε να προσπεράσει κάποιους άλλους και να είναι σήμερα στην θέση των πλέι οφ", δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για την πρόκριση της ομάδας του στα playoffs, πριν εστιάσει στον αυριανό (13/4, 17:30) με τον Ολυμπιακό:

" Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν διαδικαστικό, ενώ θα κατεβούμε και με μία σύνθεση ανάγκης. Έχουμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά θα το προσπεράσουμε εύκολα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς όπως πάντα και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όμως, εκ των πραγμάτων είναι μία δύσκολη αποστολή. Θα κοιτάξουμε λιγάκι τα πλέι οφ και ιδιαίτερα το παιχνίδι που θα παίξουμε στο Ρέθυμνο. Να είμαστε 100% έτοιμοι και με πλήρες ρόστερ για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα τελευταίο καλό ματς για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ