ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε δύσκολη θέση ο Κορόλεφ στο Ρέθυμνο

Σε δύσκολη θέση ο Κορόλεφ στο Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Ρέθυμνο, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να κάνουν λόγο για... δίλημμα όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση. Ποιος έχει τον πρώτο λόγο να φτάσει στο νησί.

Η τέταρτη σερί ήττα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν αρέσουν (λογικό!) στο Ρέθυμνο, το οποίο "πληρώνει" σε πρώτη φάση την παρουσία του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Eurobasket με την Εθνική ομάδα, αλλά και την κούραση των Σαρλόν Κλουφ και Ρόλαντ Σάφτενααρ -για τον ίδιο λόγο.

Όπερ και σημαίνει πως οι υπόλοιποι παίκτες (και δη οι ξένοι) θα πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω. Κι η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας που δεν έχει ικανοποιήσει πλήρως με την έως τώρα παρουσία του. Ο λόγος για τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ (σ.σ.: 6.8 πόντοι και 3.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι φέτος), ο οποίος πέρσι "έβγαλε μάτια" με τον Πανιώνιο, αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν. Γι αυτό είναι αρκετά πιθανό να πει "αντίο" στο Ρέθυμνο στο εγγύς μέλλον.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φροντίσει μάλιστα να καταρτίσουν λίστα με τη διάδοχη κατάσταση, έχοντας ξεχωρίσει -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- δύο περιπτώσεις. Με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ρέιμοντ Σάικς, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπρεμερχάβεν! Ο ύψους 2μ06 φόργουορντ/σέντερ είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική περίπτωση αφού διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όντας στη δική μας πλευρά του Ατλαντικού την τελευταία τριετία.

Σε δύσκολη θέση ο Κορόλεφ στο Ρέθυμνο

Επομένως, η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ πιθανό να φέρει μεταγραφικές εξελίξεις στο Ρέθυμνο, με τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ να λέει "αντίο" στο νησί και έναν εκ των δύο προαναφερθέντων παικτών να καλύπτει το κενό του.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ