ΡΕΘΥΜΝΟ

Σάφτενααρ: "Να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση"

Σάφτενααρ: "Να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση"

Το Σάββατο (17/10, 17:00) το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στη Ρόδο και οι Σάφτενααρ και Κουλουριώτης μίλησαν για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα σωστά ώστε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι Ρόλαντ Σάφτενααρ και Χάρης Κουλουριώτης, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17/10, 17:00), με το Ρέθυμνο να αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Κολοσσό, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε οΡόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος επεσήμανε πως πρέπει να διπλασιάσουν τις νίκες τους, ενώ τόνισε πως η καλή αμυντική λειτουργία και οι καλές συνεργασίες στην επίθεση θα φέρουν τη νίκη. " Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας ματς που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να βγούμε νικητές.

Ευτυχώς καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα στην 1αγωνιστική. Ελπίζω να τις διπλασιάσουμε. Προφανώς θα πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα αν καταφέρουμε να επικρατήσουμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι αρχικά η άμυνα και στην συνέχεια τις καλές συνεργασίες στην επίθεση, να παίξουμε συγκεντρωμένα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν".

Κουλουριώτης: "Στα εκτός πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος"

Ο βοηθός προπονητή, Χάρης Κουλουριώτης, μίλησε στο rethymnobc.gr για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας πως στόχος είναι φυσικά η νίκη, ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. "Στόχος είναι να κερδίσουμε φυσικά το ματς. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα σκληρά για αυτό. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε την δυσκολία που έχει το παιχνίδι αλλά πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να είσαι πιο πολύ συγκεντρωμένος γιατί δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Να υποστηρίξουμε τα πράγματα που έχουμε πει μέσα σε αυτή την προπονητική εβδομάδα και από κει και πέρα, ξεκινώντας από την άμυνα να βγάλουμε τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε στην επίθεση για να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ