ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: "Γιάννη σε ευχαριστούμε!"

Ρέθυμνο: "Γιάννη σε ευχαριστούμε!"

Ο Γιάννης Καλαμπόκης έβαλε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του σε ηλικία 38 ετών και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαρίστησε τον έμπειρο γκαρντ για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ενώ η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαρίστησε τον έμπειρο γκαρντ ο οποίος αγωνίστηκε στους Κρητικούς την περίοδο 2013-15, κάνοντας ειδική αναφορά "στη φυσιογνωμία και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του".

Η ανακοίνωση των Κρητικών

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Καλαμπόκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον ευχαριστεί για την πολυετή συνεισφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Για δύο χρόνια ο Γιάννης αποτέλεσε τον φυσικό αρχηγό της ομάδας μας και είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από κοντά πέραν από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές του ικανότητες την ηγετική του φυσιογνωμία, την αγάπη του για το άθλημα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί τον Γιάννη Καλαμπόκη για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του, με την ελπίδα και την ευχή να παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει από άλλα πόστα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ