ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψάχνει για αντι-Ρόμπερτσον το Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον αντικαταστάτη του Χιου Ρόμπερτσον αναζητά ο Νίκος Βετούλας, με το Ρέθυμνο να παρατάσσεται με πέντε ξένους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/12, 15:00).

Το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χιου Ρόμπερτσον εδώ και είκοσι μέρες είναι αρκετό για να βάλει τέλος στην καριέρα του στο Ρέθυμνο. Ο φόργουορντ της ομάδας του Νίκου Βετούλα αποχώρησε άρον άρον από την Κρήτη μετά τον απροσδόκητο θάνατο του αδερφού του , με τον έμπειρο τεχνικό να επισημαίνει μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών πως στο "Μελίνα Μερκούρη" έχουν χάσει τα χνάρια του .

Όπως εξήγησε μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός, αναζητά ήδη τον διάδοχό του δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο 28χρονος παίκτης είναι μεγάλο. Μιλάμε άλλωστε για έναν φόργουορντ που προσέφερε 10.3 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, με τον Νίκο Βετούλα να επισημαίνει πως " κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε με την επιλογή του παίκτη που θα έρθει στη θέση του Ρόμπερτσον".

Πέραν τούτου, ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods πως " είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, παίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Συνεχίζονται τα μικροπροβλήματα στις προπονήσεις αλλά αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά που θέλουμε. Σίγουρα η αντίδραση που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας ικανοποίησε. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη στο ματς με τον Προμηθέα, ώστε να είχαμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα, αλλά κοιτάμε να μαθαίνουμε από αυτά".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ