ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρώτη συζήτηση με Σκουρτόπουλο

Πρώτη συζήτηση με Σκουρτόπουλο
Σκουρτόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δεύτερη σεζόν του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο ολοκληρώθηκε και αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι θα συνεχίσει και για τρίτη. Η πρώτη συζήτηση έγινε και απομένει να φανεί αν θα επέλθει συμφωνία.

Το Ρέθυμνο μπορεί να έπεσε κατά μία θέση επί της παρουσίας του Θανάση Σκουρτόπουλου στη τεχνική του ηγεσία, από την 6η στην 7η, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο στόχος της φετινής χρονιάς δεν επιτεύχθηκε. Να βρεθεί και πάλι στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και απομένει να φανεί αν ο Έλληνας τεχνικός θα... τριτώσει την παραμονή του στην ομάδα της Κρήτης.

Η δεύτερη σεζόν του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο ολοκληρώθηκε με το πέρας του Α΄ γύρου των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε μία σειρά όπου οι Κρητικοί φρόντισαν στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι στο "Μελίνα Μερκούρη" να δείξουν καλό πρόσωπο αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο φετινό τους αντίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη στην Αθήνα η πρώτη συζήτηση μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και της διοίκησης του Ρεθύμνου. Με την πραγματοποίηση αυτής έγινε η έναρξη των συζητήσεων για την παραμονή του. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν οι δύο πλευρές θα έρθουν άμεσα σε ταύτιση ώστε να δώσουν τα χέρια και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία συμφωνία που αν γίνει μέχρι τις 23 Μαϊου θα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως δώρο γενεθλίων του Σκουρτόπουλου με αφορμή τη συμπλήρωση του 51ου έτους της ηλικίας του. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της παραμονής του Έλληνα τεχνικού θα παίξει εκτός της συμφωνίας στο οικονομικό κομμάτι για τον ίδιο αλλά και του μπάτζετ που θα οριοθετηθεί από τη διοίκηση της ΚΑΕ και κατ΄ επέκταση των στόχων που θα οριοθετηθούν. Με βασικό την εκ νέου παρουσία της ομάδας για μία ακόμη χρονιά στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στο Ρέθυμνο πάντως δείχνουν να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον Σκουρτόπουλο με άλλον Έλληνα τεχνικό. Στο ενδεχόμενο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αυτός που είναι στις βασικές επιλογές της διοίκησης της ΚΑΕ ακόμη και η Νο1 για να ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις μαζί του είναι ο Κώστας Φλεβαράκης. Τον τεχνικό των Τρικάλων τα τρία τελευταία χρόνια, που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τη θεσσαλική ομάδα χωρίς να αποκλείεται ωστόσο η παραμονή αφού στις τάξεις της διοίκησής της υπάρχει αυτή η τάση.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ