ΡΕΘΥΜΝΟ

Προβληματισμός για την άμυνα στο Ρέθυμνο

Προβληματισμός για την άμυνα στο Ρέθυμνο

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης, προπονητής του Ρεθύμνου, δήλωσε προβληματισμένος από την άμυνα της ομάδας του, όμως δήλωσε σίγουρος πως θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της σεζόν.

Λίγες μέρες μετά το τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης", στο οποίο νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας και τον ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο ταξίδεψε στη Χαλκίδα, είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στην Κύμη, όμως στο τέλος ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης παραδέχθηκε πως η αμυντική λειτουργία της ομάδας του δεν ήταν καλή, όμως δήλωσε απόλυτα σίγουρος πως στο ξεκίνημα της σεζόν το Ρέθυμνο θα είναι απόλυτα έτοιμο.

"Μας στενοχώρησε πάρα πολύ και περισσότερο με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Κύμη. Το να χάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμβεί αυτό. Δυστυχώς ο τρόπος που χάσαμε χθες μας στενοχωρεί και την ίδια ώρα μας προβληματίζει" εξήγησε ο Κύπριος προπονητής και συνέχισε: " Μπορώ να πω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ελέγχαμε το παιχνίδι. Η ζημιά ίσως να έγινε εκεί γιατί δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις διαφορές που είχαμε δημιουργήσει ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, περνώντας κάποια στιγμή μπροστά με 10 πόντους αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε. Κάναμε σημαντικά λάθη όσον αφορά στην αυτοσυγκέντρωση μας λίγο πριν το τέλος του Α’ ημιχρόνου και στα τελευταία τρία λεπτά του ματς, εκεί όπου ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα. Πρέπει να μας προβληματίσουν και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα σημεία, ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε πανέτοιμοι. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι αμυντικά πρέπει να δέσουμε περισσότερο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αυτή την περίοδο, διότι έχουμε πολλές αρχές στην άμυνα που πρέπει να εφαρμόσουμε. Αυτός είναι ένας τομέας που θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος".

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης για την άξια, όπως ανέφερε, πρόκριση της. « Επίσης, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Κύμη που έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και δίκαια πήρε τη νίκη».

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ