ΡΕΘΥΜΝΟ

Πορεία καλύτερη της περσινής ονειρεύονται στο Ρέθυμνο

Πορεία καλύτερη της περσινής ονειρεύονται στο Ρέθυμνο

Να τερματίσουν σε θέση καλύτερη της έκτης που βρέθηκαν πέρυσι θέλουν στο Ρέθυμνο, που ξεκίνησαν την προετοιμασία για την περίοδο 2017-18 με πολλά όνειρα.

Καλό μπάσκετ, αλλά κυρίως ισορροπημένο μπάσκετ θέλουν να παίξουν στο Ρέθυμνο Cretan Kings τη σεζόν 2017-18 και με αυτόν τον στόχο ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Αυγούστου την προετοιμασία τους. Ο Νίκος Βετούλας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τους Ανδρέα Χριστοδούλου, Κάρλος Μέντλοκ, Θωμά Κώττα και Χιου Ρόμπερτσον να συστήνονται στο κοινό.

" Οι ξένοι έφυγαν όλοι και ήρθαν νέοι στη θέση τους. Είμαι σίγουρος ότι έγιναν σωστές επιλογές, είμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες θα ταιριάξουν στην ομάδα. Έμεινε ο ελληνικός κορμός κι αυτό είναι πολύ βασικό γιατί ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο, ενώ έχουμε και εξαιρετικές σχέσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή τη χρονιά" είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Ανδρέας Χριστοδούλου που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στο Ρέθυμνο, για να προσθέσει ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ Κάρλος Μέντλοκ πως: " Η πόλη φαίνεται πολύ όμορφη και όλα λειτουργούν μια χαρά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και νίκες. Έχω μάθει πολλά πράγματα στην καριέρα μου και με την εμπειρία μου θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδαγια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και το πόσο απαιτητικό είναι. Αγωνίζονται σπουδαίες ομάδες που διεκδικούν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας".

Ο Θωμάς Κώττας που επίσης συνεχίζει στην ομάδα, παραδέχθηκε πως: " Στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Ο κόουτς θα μου δώσει ευκαιρίες και είναι στο χέρι μου να τις εκμεταλλευθώ. Δούλεψα όλο το καλοκαίρι γι' αυτό", ενώ ο Χιού Ρόμπερτσον που αποκτήθηκε ως παρτενέρ του Χάρη Γιαννόπουλου στη θέση τρία, εξήγησε ότι: " Ο Φιτζπάτρικ, ο αδελφός μου, μου είπε πολλά γι' αυτή την ομάδα, για τον κόσμο της και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δέσουμε μεταξύ μας, να αποκτήσουμε χημεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανάμεσα στα κορυφαία. Στα 5 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας έχω ακούσει πάρα πολλά και γνωρίζω πως οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ