ΡΕΘΥΜΝΟ

Νοκ άουτ ο Κράβιτς στο Ρέθυμνο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ EUROKINISSI SPORTS

Χάνει τον Ντέγιαν Κράβιτς για σημαντικό χρονικό διάστημα το Ρέθυμνο. Ο Σέρβος σέντερ θα πάει στον Καναδά για αποθεραπεία.

Οι απανωτοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Ντέγιαν Κράβιτς να παίξει στη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ και καταπώς φαίνεται θα τον κρατήσουν για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Όπως σας είχε πληροφορήσει από προχθές το Sport24.gr , ο 26χρονος Σέρβος σέντερ θα μεταβεί στον Καναδά προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική αποθεραπεία για τα διαστρέμματα που έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό, με συνέπεια να χάσει τους προσεχείς αγώνες του Ρεθύμνου.

Ο Κράβιτς είνα ο πέμπτος σκόρερ του Ρεθύμνου με 9,4 πόντους κατά μέσο όρο, ο τρίτος ριμπάουντερ (5,7 μ.ό.), ο δεύτερος μπλοκέρ (1 μ.ό.), ενώ έχει και το δεύτερο καλύτερο ranking στην ομάδα (πίσω μόνο από τον Τορλίν Φιτζπάτρικ) με 12,23 μ.ό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενημερώνει πως ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Ντέγιαν Κράβιτς θα προχωρήσει σε αποθεραπεία και ενδυνάμωση, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά διαστρέμματα. Η αποθεραπεία του θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά και θα απουσιάσει από τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ